Kylmälaitteiden myynti, asennus ja vuokraus

Karjalan Kylmäpalvelu Oy tarjoaa monipuolisia palvelujaan erilaisiin kylmätarpeisiin, on kyseessä sitten kylmätilakokonaisuus tai yksittäinen kylmälaite.

Teemme yhteistyötä alan suurimpien laitevalmistajien kanssa. Räätälöimme aina asiakkaan tarpeita vastaavan kylmä- tai viileäratkaisun yhteistyössä asiakkaan ja laitevalmistajien kanssa. Energiansäästö on tätä päivää ja kylmätekniikassa energiansäästö on hyvin oleellinen asia, kun valitsemme asiakkaalle sopivinta laite- tai tilakokonaisuutta.

Toimitamme asiakkaan tiloihin sopivat kylmälaitteet. Toimituksiimme sisältyy tiloihin sopivien laitteiden suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa ja valinta, kylmätehojen mitoitus ja laitteiden asennus paikoilleen. Kylmäpalvelustamme voi lisäksi vuokrata kylmäkontteja ja pakastekontteja, pakastekärryjä ja kylmäkärryjä tai pakastehuoneita ja kylmähuoneita sekä kylmäkaappeja ja pakastekaappeja.

Tarjoamme asiakkaille myös huolto- ja korjauspalveluja. Lakisääteiset tarkastukset ja huollot varmistavat laitteiden toimintavarmuuden vuosien varrella. Palveluihimme kuuluva lämpötilan valvontajärjestelmä tarjoaa lisäksi monia lisäetuja asiakkaalle.

Tutustu lämpötilan seurantajärjestelmiimme »

Asiakkaitamme ovat suurkeittiöt, koulut, päiväkodit, palvelutalot, ravintolat ja ruokapaikat, teollisuus, kunnat ja kaupungit,taloyhtiöt sekä kaupanala. Yksityisille tarjoamme mm. Huurteen kotikylmiöiden ja kylmähuoneiden huolto- ja korjauspalveluja.

Kauttamme on saatavilla

  • kylmiöt ja kylmähuoneet
  • pakastimet ja pakastehuoneet
  • ilmastoinnin jäähdytysratkaisut
  • konsultointi, eri ratkaisumallien ehdottaminen ja asennuspalvelut
  • kylmälaitehuolto ja määräaikaishuollot
  • lämpötilan valvontaan liittyvät järjestelmät ja neuvonta
  • taloyhtiöiden kylmätilojen huollot ja saneeraukset

Kysy tarjousta kylmälaitteista tai kylmätiloista! »