Kattava merkkiriippumaton kylmälaitehuoltomme palvelee!

Huoltopalvelut

Kattavat kylmäkoneiden huoltopalvelumme sisältää huolto- ja korjauspalvelut kaikille kylmälaitteille. Kylmiöiden, pakastimien ja kylmätilojen toimintavarmuus ja luotettavuus on hyvä varmistaa määräaikaishuolloilla. Erittäin vaivaton tapa hoitaa huollot ja tarkastukset, on solmia vuosihuoltosopimus.

Toteutamme huoltopalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme niin kylmälaitekorjauksia kuin ennakoivaa kunnossapitoa ja kylmälaitteiden kuntokartoituksia. Kauttamme saa myös etävalvontajärjestelmiä ks. lämpötilan valvonta.

Ilmalämpöpumput ja ilmastointilaitteet

Onko kiinteistösi ilmastointijärjestelmä huollettu? Varmista ilmastointijärjestelmäsi tai ilmalämpöpumppusi toimivuus ja tehokkuus säännöllisillä huolloilla. Ilmastointijärjestelmän tarkastus ja huolto takaa parhaan mahdollisen energiatehokkuuden laitteistollesi ja pidentää käyttöikää. Myös laki velvoittaa kiinteistöjen omistajat huoltamaan ja tarkastamaan ilmastointijärjestelmät vähintään kerran 10 vuodessa.

Tutustu velvoitteisiin tästä (PDF)

Tilaa huolto jo tänään! »

Kylmäalan velvoitteet ja asetukset

Vuoden 2002 alusta astui voimaan laki, joka velvoittaa kylmäainetta sisältävien laitteiden haltijan tai omistajan tarkastuttamaan kaikki 3 kg tai enemmän, CFC- tai HCFC-kylmäainetta sisältävät laitteet tai laitokset vuosittain vuotojen varalta.

Eu:n asetuksen myötä (valtioneuvoston asetus 1187/2001 ja 452/2009) on Suomessa kylmä- tai jäähdytyslaitoksen omistajalla tai haltijalla velvoite huolehtia laitteistonsa huollattamisesta luvanvaraisella ja pätevällä kylmäalan huoltoliikkeellä.

Karjalan Kylmäpalvelu Oy on Tukesin hyväksymä (452/2009) kylmälaiteasentaja ja korjaaja ja kuulumme Suomen Kylmäliikkeiden liittoon (SKLL).